Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

Αρχίζουν οι Μεταγραφές και ο Καθαρισμός

Τα προηγούμενα χρόνια όλοι αναρωτιόντουσαν ποιες θα είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Αυτό το καλοκαίρι όμως ξεκινήσαμε ανάποδα και αναρωτιόμαστε κυρίως ποιοι παίχτες θα μείνουν τελικά στις ομάδες. Βλέπουμε ότι οι τρεις μεγάλες ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά τον καθαρισμό, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Ο Ολυμπιακός μετά από πολλά χρόνια κακών εμφανίσεων στην Ευρώπη είπε να αλλάξει εντελώς πρόσωπο και να κάνει μια καινούργια αρχή. Έτσι βλέπουμε παίχτες όπως Ριβάλντο, Γεωργάτος, Οκκάς, Μπουλούτ, Μπαμπαγκίντα, Παππάς, Ταραλίδης να φεύγουν σιγά να ακολουθούν και πολλοί άλλοι. Φυσικά για να διώχνει τόσους παίχτες ο Ολυμπιακός σημαίνει ότι θα κάνει και αρκετές μεταγραφές οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να πάρει το καταραμένο το πρωτάθλημα. Έμερσον , Μόρας, Χιώτης και Καμπάνταης φεύγουν και θα φύγουν και άλλοι αρκετοί. Στο θέμα των μεταγραφών είναι αυτή που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με παίχτες τον Αργεντινό Αρουμπαρένα και φυσικά τον Ρίμπο. Επίσης έχει κλείσει τους Ενσασίλβα, Εντσον Ράμος.

Ο ΠΑΟ μετά τις τελευταίες απογοητευτικές πορείες σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη και από τα πολλά «παλτά» που μάζεψε ξεκινάει και αυτός το καθάρισμα και ψάχνει για ουσιαστικές μεταγραφές. Ήδη εξω από την ομάδα βρίσκονται Εμπέντε και Κώτσιος, Θεωδορίδης. Από μεταγραφές ο προπονητής Πεσειρο και κάτι παίχτες από την Πορτογαλία που δεν μπορουμε να τους κρινουμε μιας και δεν τους εχουμε δει.

Για τις υπόλοιπες ομάδες δεν υπάρχουν σημαντικά πράγματα. Οι περισσότερες ομάδες παίρνουν σχετικά άγνωστους παίχτες και διώχνουν πάλι άγνωστους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος καθαρισμός ρε φίλε? Μπάνιο θα κανουν? Μηπως θες να πεις ξεκαθαρισμα....λεω μήπως?

Ανώνυμος είπε...

LOL