Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Mr. Bean's Holiday


Mr. Bean's Holiday - Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές(2007)

Ο Mr. Bean επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην μεγάλη οθόνη σε μια ακόμα ξεκαρδιστική κωμωδία. Ναι, ο Mr. Bean πάει διακοπές στην Γαλλία με τελικό προορισμό την παραλία των Καννών. Τι μπορεί να πάει στραβά άραγε; ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Θα μπορέσει τελικά να φτάσει στο προορισμό του; Θα μπορέσει να ξεφύγει από τους μπελάδες; Θα μπορέσει να βοηθήσει τους καινούργιους του φίλους; Μια ταινία που πραγματικά θα απολαύσετε είτε είστε θαυμαστές είτε όχι των σειρών. Κατά την γνώμη μου, αυτή η ταινία είναι καλύτερη και από τις σειρές και και από την προηγούμενη ταινία. Ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο μέχρι δακρύων από τον μοναδικό Ρόουαν Άτκινσον που από ότι ανέφερε, ίσως να είναι και το τελευταίο Bean που βγαίνει. Have Fun.

Βαθμολογια:78%
Trailer
Imdb

4 σχόλια:

George Kambadais είπε...

Egw vasika gia na eimai eilikrinis ksekinisa na tin vlepw kai vare8ika kai den tin eida oli... :/

Ανώνυμος είπε...

Την συγκεκριμένη ταινία την είδα κατά τις 10 το πρωί ενώ έτρωγα ένα ξαναζεσταμένο σουβλάκι που είχα περισσεψεί από προχθές.
Επειδη λοιπόν το σουβλάκι είχε χαλάσε ι (χάλια γεύση,δεν ξαναφηνω σουβλάκι 2 μερες στο ψυγειο) και επειδη ήταν πρωι την είδα ολόκληρη! Δεν είναι τόσο χάλια όσο είχαν καταντήσει καποια στιγμη μερικα επεισοδια απο την σειρά αλλά ούτε και η κωμωδία που θα σε κάνει να γελάσεις και να ευχαριστηθεις εκτός κι αν είσαι Bean-maniak...
Σε μια καλη κωμωδία πιστευω ότι αυτο που μετράει περισσότερο είναι οι έξυπνοι διάλογοι (woody allen μερια πιάνουμε) δεν ξέρω ποιος συμφωνει και ποιος διαφωνεί με την παραπάνω άποψη...Όχι οτι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά πιστεύω ότι είστε βλάκες! Ναι, όσοι διαβάζετε αυτά τα σχόλια είστε βλάκες γι αυτό απαντήστε πείτε κάτι...βρίστε (κατα προτίμηση τον Μανιακ για την βαθμολογία που έδωσε σε αυτήν την σχετικά άθλια ταινία)

Ανώνυμος είπε...

omg! πόσο με εκνευρίζει ο Mr. Bean's!! Μα τελείως Bean o άνθρωπος.. xa xaxa xaa :P

ath.kanel είπε...

Βασικά ο Atkinson δεν φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα και ο ίδιος τον ρόλο του στην ταινια... Πρέπει να έχει βαρεθεί (αν όχι σιχαθεί) που τον ταυτίζουν με τον Mr. Bean. Αλλά όμως τα χρήματα από την ταινία τα ήθελε. Ήταν αναπόφευκτο η ταινία να βγει μέτρια. Μέτρια αστεία, προσχηματική πλοκή και αίσθηση deja vu (ιδιαίτερα στη σκηνή του εστιατορίου) από την σαφώς ανώτερη σειρά.