Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Ζητείται Έλληνας ποδοσφαιριστής

Είμαι απογοητευμένος και φέτος από τις ελληνικές ομάδες. Όχι επειδή μόνο δυο συνεχίζουν στην Ευρώπη αλλά επειδή δεν εμπιστεύονται Έλληνες παίχτες.

Κοίταζα τον Άρη την Πέμπτη στο κύπελλο Uefa και δεν θύμιζε ελληνική ομάδα. Ο μόνος Έλληνας που έπαιξε ήταν ο Πριττας και αυτόν τον άλλαξε στην μέση του δεύτερου ημιχρόνου. Εντάξει αν ήταν τρομεροί παίχτες δεν θα έλεγα όχι, αλλά όλοι τους (εκτός ίσως από τον Ρεγκειρο και του Κοκε) είναι κάτω του μετρίου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική του Άρη. Και το άλλο αστείο το ακούσατε; Ο Κοκε αρχηγός και γράφουν τον Νεμπεγλερα στα παλιά τους παπούτσια. Τον Νεμπεγλερα που έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος στον Άρη και που σίγουρα μπορεί να προσφέρει και άλλο, αλλά που η κόντρα του με την διοίκηση δεν τον αφήνει. Ελπίζω τουλάχιστον μετά την πρόσφατη αποτυχία να βάλουν μυαλό και να αρχίζουν να φέρνουν μερικά Ελληνοπούλα στην ομάδα.

Φυσικά δεν είναι μόνο ο Άρης που έχει τόσους πολλούς ξένους παίχτες. Το ίδιο μπορούμε να δούμε και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθηνάς αλλά ευτυχώς σε μικρότερο βαθμό. Στο δεύτερο αγώνα της ΑΕΚ με την Ομόνοια χρησιμοποιήθηκαν 7 Έλληνες και 7 ξένοι. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε 8 Έλληνες και 6 ξένους, και ο ΠΑΟ 5 Έλληνες και 9 ξένους.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει, και μετά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε και δεν πήγε καλά η Εθνική στο Euro. Κάτι είχα ακούσει ότι θα έκαναν ένα νόμο όπου δεν θα επιτρέπονται πάνω από 5 ξένοι σε μια ενδεκάδα αλλά προφανώς και δεν έγινε. Ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί δεν έχουμε Έλληνες παίχτες ούτε για δείγμα.

1 σχόλιο:

avakas είπε...

Νομίζω απο του χρόνου.... 5 έλληνες.. γιαπ γιαπ...πρεπει γιατι χαμος γίνεται...