Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

R.E.M και Kaiser Chiefs στο Καλλιμάρμαρο!

Ναι καλά διαβάσατε οι R.E.M. και οι Kaiser Chiefs θα εμφανιστούν στις 5 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και μάλιστα με είσοδο ελεύθερη(ναι ΔΩΡΕΑΝ). Γιουπιιιιιιι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρησιμοποιούσα στην ίδια πρόταση, τις λέξεις R.E.M, Kaiser Chiefs, Καλλιμάρμαρο και την λέξη κλειδί ΔΩΡΕΑΝ.
Το ότι η συναυλία είναι ΔΩΡΕΑΝ το οφείλουμε στο νέο ελληνικό κανάλι MTV Gr. Έτσι εκτός από τους REM θα γίνουν και άλλες συναυλίες από 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου οι οποίες επίσης θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Συνολικά θα συμμετάσχουν 50 καλλιτέχνες, τραγουδιστές, DJs και street artists.
Καλά θα γίνει χαμός, γιατί ο ΟΡ.ΑΝ.ΤΖΑ.(Οργανισμός Ανώνυμων Τσαμπατζήδων(στο οποίο είμαι ενεργό μέλος)) μετράει ήδη πάρα πολλά μέλη, τα οποία σίγουρα θα πάνε στην συναυλία επειδή (δεν ξέρω αν το ανέφερα προηγουμένως) είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Όποτε αδέρφια, θα σας δω εκεί.

4 σχόλια:

avakas είπε...

και gabriella cilmi ε;
μην ξεχνιόμαστε!

που θα χωρέσουμε όλα τα μέλη του Οραντζά όμως;

Kosmas K. - Κοσμάς Κ. είπε...

Λοιπόν μάζωξη από τις 5:30, είσοδος 7:30 βάση σειράς μάζωξης. Όποιος πάει θέλω εντυπώσεις. Σκέψεις για τους emo (επιτέλους θυμήθηκα τη λέξη) και τους trendy λόγω ακοής gnarls barkley ενώ σκεφτόμουν και αυτό το μαργαριτάρι. Ocean(εσένα δεν είπα emo?)... συγνώμη αν σε πρόσβαλα αλλά τώρα ποιος τους θυμάται αυτούς. Πλέον υπάρχει η γενιά των 700αρηδών, των 1500αρήδων και των ...αρηδών (συμπληρώστε τις τελείες με ότι ποσό θέλετε).

avakas είπε...

ε ρε, βαρεμάρα που σας έπιασε...κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Re ti tsipides pou eiste oloi. diabasate dorean amesos.

SKOULIKIA