Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Superleague 10η αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-0
Ο ΠΑΟ ήταν το αφεντικό του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τελικά. Η Ξάνθη ήταν κλειστή στην άμυνα της και δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, παρόλα αυτά και ο ΠΑΟ δεν έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες μιας και η Ξάνθη ήταν υπερβολικά κλειστή. Έτσι έμεινε το 0-0 με τον ΠΑΟ να τραβάει τα μαλλιά του χάνοντας βαθμούς και σε αυτή την αγωνιστική.

Απ. Καλαμαριάς-Λεβαδειακός 2-0
Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει τους τρεις υπερ-πολυτίμους βαθμούς. Αντίθετα ο Λεβαδειακός μετά την νίκη επί του Άρη δεν έπαιξε τόσο καλά ώστε να φύγει με τον έναν τουλάχιστον βαθμό. Δίκαιη νίκη της Καλαμαριάς.

Πανιώνιος-Ηρακλής 1-1
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά βάζοντας γκολ στο 3ο μόλις λεπτό. Η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή. Δεν έγιναν πολλές φάσεις και η μάχη έγινε στην μεσαία γραμμή. Ο Πανιώνιος είχε μια δυο καλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει το σκορ. Μετά ο Ηρακλής πίεσε και κατάφερε να σκοράρει. Ο Ηρακλής κουτσά-στραβά έφτασε τους 14 βαθμούς.

Βέροια-Εργοτέλης 1-1
Πέρα από τα δυο πρώτα γκολ, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο με την Βέροια να πιέζει και τον Εργοτελη να φεύγει πολύ ωραία στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά το σκορ παράμεινε 1-1 που πιστεύω πως η ισοπαλία είναι και το δίκαιοι αποτέλεσμα.

Ο.Φ.Η.-Λάρισα 0-0
Ακούγοντας κάποιος το 0-0 μάλλον θα πιστεύει πως το ματς ήταν βαρετό. Όμως κάνει λάθος μιας και οι δυο ομάδες είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Καμία δεν κλείστηκε στην άμυνα(φημίζονται εξάλλου και οι δυο για τις επιθετικές τους τάσεις) αλλά δυστυχώς δεν είδαμε γκολ. Η Λάρισα έχασε πάλι βαθμούς.

Άρης-Α.Ε.Κ. 0-1
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Οι ομάδες κοίταζαν τις άμυνες τους και δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και σφυροκοπούσε τον Άρη που φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει. Όμως το γκολ δεν ερχόταν μέχρι που ο Ροναλντο βοήθησε την ΑΕΚ και έβαλε αυτογκολ. Έτσι η ΑΕΚ νίκησε 1-0 σε ένα ματς που υπήρχαν πολλά επεισόδια από πλευράς οπαδών.

Αστέρας Τρίπολης -Π.Α.Ο.Κ. 2-0
Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα. Το έδειξε και χθες. Ιδιαιτέρα μέσα στην έδρα του είναι εκπληκτικός και μπορεί να νικήσει τους πάντες. Έτσι και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα περισσότερο.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-3
Σε ένα ματς που δεν είχε και πάρα πολλές ευκαιρίες ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη αρκετά εύκολα. Ο Ατρόμητος κλείστηκε στην άμυνα του και περίμενε να βάλει γκολ μόνο από τα στημένα του Λουτσιανο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει σε όλες σχεδόν τις ευκαιρίες του και η αποτελεσματικότητα του, έφερε το τρίποντο.

Σχόλιο
Η ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟ κατάφερε να ξεφύγει 3 βαθμούς από τους δευτέρους. Φυσικά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα και όλοι θα χάσουν βαθμούς. Ο Αστέρας συνεχίζει την “τρελή” του πορεία ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση. Απογοήτευση της αγωνιστικής είναι τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: