Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ

Έφυγε και ο Sir Τάκης. Να πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Λεμονή. Εντάξει, μπορεί να έκανε δυο εκτός έδρας νίκες στο Champions League, αλλά με τέτοιο μπατζετ το να χάνεις βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος είναι γελοίο. Συμφωνώ με κάποιους που λένε ότι οι παίχτες διαλέγουν ματς γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός είναι τόσο διαφορετικός στην Ευρώπη από ότι στην Ελλάδα Γι’ αυτό όμως έφταιγε ο Λεμονής που δεν προσπάθησε να κάνει τους παίχτες του να καταλάβουν την σημασία που έχει το πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό. Επίσης δεν μου άρεσε το σύστημα που έπαιζε ο Λεμονής. Εντάξει για την Ευρώπη ήταν πολύ καλό, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να παίζει πιο επιθετικά. Επίσης οι συχνοί τραυματισμοί μπορεί να έχουν να κάνουν και με την προπόνηση των παιχτών. Εγώ συμφωνώ με την απομάκρυνση του Λεμονή με την προϋπόθεση ότι θα έρθει ένας καλός προπονητής.

Ο Ολυμπιακός είναι η 10η ομάδα που αλλάζει προπονητή αυτήν την αγωνιστική σεζόν. Οι ομάδες που δεν έχουν αλλάξει προπονητή είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς(Μάκη Κατσαβάκη), ο Ατρόμητος(Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος), ο Εργοτέλης (Νίκο Καραγεωργίου), η Λάρισα(Γιώργο Δώνη), ο Παναθηναϊκός(Ζοσέ Πεσέιρο) και ο Πανιώνιος (Εβαλντ Λίνεν).

2 σχόλια:

avakas είπε...

χμμμμ...

περίεργο πρωτάθλημα....

καλό θα ήταν να δούμε αν θα είναι ρεκόρ -το οτι δηλαδή έφυγαν οι 10 απο τους 16 (θα έχουμε και συνέχεια;).

Είναι πολύ αρνητικό πάντως για το ποδόσφαιρο αυτό πάντως, καθώς οι προπονητές πλέον βλέπουν διαφορετικά το πράμα. Ένας ξένος πολύ πιθανόν να έρθει για αρπαχτή καθώς ξέρει πως θα τον διώξουν... μπορεί και επίτηδες να τσαντίσει την διοίκηση...

Μα πόσο κοντόφθαλμοι είμαστε γαμώ την πουτάνα σου...

rafeio.gr είπε...

Ελα μου ντε...
βλακεια που τον εστειλαν, τα πηρα στο κρανιο