Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Που ζούμε;

Βράδυ, γύρω στις εννιάμιση. Πάω στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου με την κοπέλα μου να βρούμε καμία ταινία. Για να φτάσουμε στο βιντεοκλάμπ πρέπει –προφανώς- να περάσουμε κάποιους δρόμους. Και να που περνώντας τον δρόμο ακριβώς μπροστά στο μαγαζί ακούγεται ένα μηχανάκι να πλησιάζει, γυρνάω προς το μέρος του, και λεω «Ντάξει έχει μπόλικο χώρο να περάσει, άδειος ο δρόμος, ώπα αυτός τρέχει, ώπα, έρχεται κατα πάνω μας!!» και τσούπ περνάει ξυστά λες και δεν μας έχει δει, όποτε και εγώ του φωνάζω –όντας ευσυνείδητος πολίτης που θέλει να αλλάξει την πόλη του προς το καλύτερο - «Κάτσε ρε φίλε!!»... Φρενάρει, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, κατεβαίνει απο το παπί με βλέμμα John Wayne στη μάπα. Εγώ να σκέφτομαι πως έπρεπε να είχα κάνει μαθήματα καράτε και αυτός ο σεκιουριτάς (μάλλον σεκιουριτας ήτανε καθώς φόραγε μία στολή σεκιουριτά, και καράφλας επίσης) να με πλησιάζει με αποφασιστικό βήμα. Ε, εκεί το πήρα απόφαση. Δεν είναι ότι φοβάμαι να πλακωθώ. Φοβάμαι λίγο ναι. Αλλά δεν μπορώ να χτυπήσω κάποιον, δηλαδή ίσως αλλά πρέπει να έχω τσαντιστεί πολύ. Τέλος πάντων παίρνω αμυντική στάση, με τα χέρια να καλύπτουν ζωτικά όργανα και αρχίζω να τις τρώω. Ευτυχώς δε κράτησε πολύ καθώς αυτός πρέπει να πόνεσε ποιο πολύ από μένα (είμαι χοντροκέφαλος). Η κοπέλα μου είχε αποτραβηχτεί, και εγώ με πηδηματάκια τύπου Mohammed Ali, τρέχω στο βιντεο κλαμπ και τους φωνάζω έξω. Αποδείχθηκε τελικά πως αυτός έμενε πάνω από το βιντεάδικο και ο ιδιοκτήτης τον ηρεμούσε και ενώ η φιλενάδα μου τον έβριζε, μας εξηγούσε –ο ιδιοκτήτης του βιντεάδικου - πως έχει προβλήματα και όλα τα σχετικά.

Ποιο το νόημα τώρα;

Μα, που σκατά ζούμε; Θα μας πατάνε και θα μας πλακώνουν κιόλας; Γιατί αυτό συμβαίνει καθημερινά απλώς δεν το καταλαβαίνουμε... Γαμώτο...

Σήμανε ώρα αλλαγής! Ένωση Κεντρώων!!

Υ.Γ. – Δεν έπαθα τίποτα, ευτυχώς.

Υ.Γ.2 – Είχα να πλακωθώ από το δημοτικό. Πόσο χρονών να ‘ταν αυτός;

Υ.Γ.3 – Σε κανά αμέρικα θα σήκωνε και μήνυση και αποζημίωση... καταραμένη χώρα!

Υ.Γ.4 – Φυσικά και κάνω πλάκα για την ένωση κεντρώων, δεν θα τους ψήφιζα ακόμα και αν ήταν το τελευταίο κόμμα στην γη. Ή μήπως θα το έκανα; Ντα ντααααν....

5 σχόλια:

rafeio.gr είπε...

Του εριξες καμια καλη εσυ Αβακα?? Το ευχαριστηθηκες?

Και εγω εχω να πλακωθω απο το γυμνασιο.Δεν εχω τις καλυτερες αναμνησεις βεβαια...Πλακωνομουν συχνα αλλα την τελευταια φορα που πλακωθηκα το αλλο παιδι πηγε στο νοσοκομειο για μερικους μηνες και ειχε τραυματιστει πολυ σοβαρα στον αυχενα.Παραλιγο να εμενε παραλυτος. Μου εκαναν μηνυσεις, μαζευαν υπογραφες να με διωξουν απο το σχολειο και αλλα τετοια καλα. Απο τοτε δε εχω ξαναπλακωθει με κανεναν.
Ποτε μην ζητατε το λογο απο @@ οδηγους για τις βλακειες που κανουν στο δρομο! Ποτε δε ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου. Ενας ειχε βγαλει ροπαλο του μπεισμπολ και εκανε το αμαξι του αλλου λαμπογυαλο.
Που ζουμε;
Αστα να παν στο διαολο...

greek tv είπε...

mitsinio: "Ποτε μην ζητατε το λογο απο @@ οδηγους για τις βλακειες που κανουν στο δρομο! Ποτε δε ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου."

Είσαι λάθος. Εχουμε φτάσει σε αυτό το άθλιο σημείο επειδή ΔΕΝ ζητάμε το λόγο και όλοι οι νεοελληναράδες την έχουν δεί "Βαριοί και ασήκωτοι".

Οι περισσότεροι όμως είναι θρασύδηλοι!

Οσο για το τι μπορεί να κουβαλά ο άλλος... ούτε αυτός ξέρει τι κουβαλάω εγώ! Καθίκια!

Myniak είπε...

Αντε ρε. Ποπο τι να πω. Παλι καλα που εισαι μια χαρα. Δηλαδη ο κοσμος τρελαθηκε. Γαμωτο.
Και εγω παρολο που ειμαι λιγο "θηριο" αποφευγω το ξυλο. PEACE MANNN! Αλλα αν ο αλλος ερχεται και σε αρχιζει στις μπουνιες, τι κανεις εσυ?

Αυτα και ξανα PEACE.

Φυτώ είπε...

re exeis kopela?
(hahaha ti prosexei o ka8enas)
Kai egw prosfata eixa mia periergi empeiria, vasika gyriza spiti kapou stis 3 kai 4-5 mixanakia me kati malakismena epanw etrexan kai mou petaksan kati sakoules me skoupidia, eftyxws me petyxe mono i mia sto podi, ka8ws osan ton ailouro elix8ika kai tis apefyga.
I malakia einai oti den prolava na dw kanenan ari8mo kykloforias tous.

espeRanGa είπε...

Ti leei aytos reeee?!?!?!
Ti problimata to feleki mou mesa!!
Pame mia bolta sto videoclub na sou po pos tha kseproblimatistei..

problimata!