Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

2η Αγωνιστική Superleague

Τελείωσε και ο αγώνας της ΑΕΚ με την Βέροια, οπότε ας περάσουμε σε μια σύνοψη του Σαββατοκύριακου αλλά και του σημερινού αγώνα.

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Ατυχία για τον Αστέρα. Θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά ο τερματοφύλακας Σημωνίδης έκανε τραγικά λάθη. Η Ξανθή είναι πρώτη μέχρι στιγμής και ελπίζει να έχει ανάλογη συνεχεία.

Π.Α.Ο.Κ.-Ηρακλής 3-0
Ο ΠΑΟΚ σαφώς ανώτερος από τον Ηρακλή νίκησε πανεύκολα θα λέγαμε. Ο Ηρακλής δεν θυμίζει καθόλου την ομάδα της προπέρσινης χρονιάς. Μπορεί πέρσι να κατάφερε να σωθεί, αλλά φέτος δεν βλέπω να γλιτώνει. Ο ΠΑΩ που επίσης έχει οικονομικά προβλήματα έδειξε κάποια καλά σημάδια για την συνεχεία.

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0
Ο Πανιώνιος, όπως και πέρσι, είναι πολύ καλός. Μετά από την εκτός έδρας νίκη επί της Νόσο συνεχίζει να παίζει καλή μπάλα. Παρόλο που ήταν κουρασμένοι οι παίχτες, βρήκαν λύσεις και έβαλαν δυο γρήγορα γκολ με τον φορμαρισμένο Τζιμπουρ. Ο Λεβαδειακος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε

Λάρισα-Βέροια 1-1
Παρόλο που η Λάρισα έπαιζε με πολλές αλλαγές, έπαιζε καλυτέρα σε όλο το παιχνίδι, όμως η Βέροια ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Η Λάρισα πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Απ. Καλαμαριάς-Άρης 0-0
Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, λόγω των πολλών αλλαγών του Άρη και της ατυχίας της Καλαμαριάς, το ματς τελείωσε στο 0-0. Ο Άρης με πολλές αλλαγές δεν μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό, ενώ η Καλαμαριά απείλησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η απουσία του Μπουζί(τιμωρημένος) ήταν εμφανής.

Α.Ε.Κ.-Ατρόμητος 2-0
Ο Ατρόμητος έπαιξε παρά πολύ καλά και κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση της ΑΕΚ. Η άμυνα του ήταν πολύ καλή ενώ ήταν επικίνδυνος και στην επίθεση. Όμως η είσοδος του Μπλανκο και Μανου άλλαξαν το σκηνικό και η ΑΕΚ βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν.

Ολυμπιακός-Ο.Φ.Η.6-2
Παρά πολύ καλή η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά με προβλήματα στην άμυνα. Ο ΟΦΗ ανοίχτηκε αρκετά και πιστεύω πως αυτό ήταν το λάθος του. Πολλά γκολ, καλό θέαμα, ένα ωραίο παιχνίδι.

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3
Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος από τον Εργοτελη και αυτό ήταν παραπάνω από εμφανές. Ο Εργοτελης δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα ίσως και λόγω την αποβολής του Ανυφαντή

Βέροια-Α.Ε.Κ.0-1
Πολύ δύσκολο ματς για την ΑΕΚ που όμως κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον αποτελεσματικό Μπλανκο. Μαχητική η Βέροια προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Maniac εκείνο που είναι εμφανές, είναι πως είσαι προκατειλημένος είσαι ένα σκουλίκι της δημοσιογραφίας, και εξυπηρετείς σκοτεινά συμφέροντα.

Απο που κι ως που ήταν άτυχη η Καλαμαριά; Και γιατί δεν έγραψες για τα 3 (καραμπινάτα) πέναλτι που δε δόθηκαν στον Ολυμπιακό; Επίσης δεν είδα να σχολιάζεις την άδικη παραπομπή του Λούα Λούα...

Είσα απαράδεκτος...

rafeio.gr είπε...

Συμφωνω και επαυξανω...
Σκουλήκι....Μyniak

Myniak είπε...

Χεχεχε. Λοιπον my answer. Η Καλαμαρια ηταν ατυχη κατα την γνωμη μου, εχασε αρκετες ευκαιριες. Για Διαιτησια δεν μιλαω ποτε. Οσο για την παραπομπη του Λουα Λουα την θεωρω τοσο γελοια, που δεν αξιζε καν να αναφερθω.

espeRanGa είπε...

Μπα? Τα τσεπωνεις κι απο τους διαιτητες τωρα ρε?

Θα πεθανεις!