Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

3η Αγωνιστική Superleague

Άρης-Ολυμπιακός 1-1
Ο Άρης άξιζε τουλάχιστον τον 1 βαθμό και έτσι έγινε. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμιά σχέση με τον Ολυμπιακό του ΟΦΗ. Ίσως επειδή ο Άρης έπαιξε ποιο έξυπνα και όχι τόσο ανοιχτά όσο ο ΟΦΗ, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Σε αυτό το ματς ο Ολυμπιακός φάνηκε κακός σε όλες τις γραμμές. Πραγματικά απογοητευτικός.

Ατρόμητος-Λάρισα 2-0
Και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έγιναν αρκετές φάσεις όμως τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Άδικο αποτέλεσμα για την Λάρισα.

Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 2-0
Σε ένα κακό ματς ο ΠΑΟ κατάφερε να πάρει την νίκη. Δεν είδαμε μπάλα αλλά οι βαθμοί έχουν σημασία για τον ΠΑΟ. Ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα πολύ δουλειά.

Λεβαδειακός-Α.Ε.Κ. 0-4
Το σκορ τα λέει όλα. Παρόλο που ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην δύναμη της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φτάνει τους 9 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακος δεν έχει πάρει βαθμό. Τέταρτο γκολ σε τρεις αγώνες για τον Μπλανκο, να δούμε αν η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Απ. Καλαμα-Πανιώνιος 0-2
Το ματς θα έλεγα πως ήταν ισορροπημένο και είχε αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Ο Πανιώνιος ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει την νίκη.

Βέροια-Ξάνθη 1-1
Η Βέροια δείχνει πολύ μαχητική και πήρε ένα βαθμό σε αυτό τον αγώνα ενώ θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Η Ξάνθη αρκετά καλή φέτος, συνεχίζει αήττητη.

Αστέρας Τρ-Ηρακλής 0-0
Βαρετο. Πολύ βαρετό. Συνίσταται για όσους πάσχουν από αϋπνία. Ας ελπίσουμε ότι η απόκτηση του Ζαιρι θα βοηθήσει την μελλοντική εικόνα του Αστέρα. Ο Ηρακλής είναι παρά πολύ κακός και αν δεν γίνει κάτι θα αλλάξει κατηγορία.

Ο.Φ.Η.-Εργοτέλης 4-1
Ο ΟΦΗ μετά την εξάρα από τον Ολυμπιακό ξύπνησε και πήρε την νίκη αρκετά εύκολα. Αρκετές φάσεις, 5 γκολ, ωραίο ματσάκι. Ο Εργοτέλης ψάχνεται ακόμα, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tha mporoyses na vazeis kai tin vathmologia apo ena simeio kai meta...Krifolympiakakia...

espeRanGa είπε...

xafie!