Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Eurobasket 2007

Τους δυο προηγουμένους αγώνες είχαμε δείξει διάφορες αδυναμίες κυρίως στην επίθεση. Σήμερα φάνηκε πάλι πόσο κακοί είμαστε στην επίθεση. Η άμυνα πηγαίνει παρά πολύ καλά, η επίθεση υπερβολικά χάλια. Στο Μουντομπασκετ βάζαμε 101 πόντους στους Αμερικάνους, και σήμερα βάλαμε 53 πόντους στους Ρώσους. Ήμαρτον!!

Βλέπω πως οι περισσότεροι παίχτες μας είναι εκτός φόρμας. Σπανούλης και Παπαλουκάς από όπου περιμέναμε πολλά, είναι κατά την γνώμη μου από τους χειρότερους παίχτες μας. Οι Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Ζήσης ειναι εκτός κλίματος χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν. Διαμαντίδης Ντικούδης και Τσαρτσαρής κάνουν ότι μπορούν αλλά και αυτοί σήμερα ήταν πολύ κακοί. Μπορούσης, Βασιλόπουλος, Πελέκανος δεν φαίνεται να τους εμπιστεύεται o coach Γιαννακης. Και το τελευταίο είναι που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα. Ο Μπορούσης και Βασιλόπουλος θα μπορούσαν να βοηθήσουν πάρα πολύ. Και από την στιγμή που ο Σπανούλης και ο Παπαλουκάς και Παπαδόπουλος κάνουν 800 λάθη και χάνουν 900 καλάθια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους χρησιμοποιεί. Και ο Πελεκάνος μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση αλλά ο Γιαννάκης χρησιμοποιεί σταθερά κάποιους παίχτες ακόμα και αν δεν είναι σε καλή μέρα.

Οι εμφανίσεις μας είναι απογοητευτικές. Ελπίζω στην συνεχεία να ξυπνήσουμε γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά. Κάτι πρέπει να γίνει στην επίθεση και γρήγορα.

3 σχόλια:

greek tv είπε...

"Γαύρος" είσαι, ε;

Myniak είπε...

Οχι δεν ειμαι γαυρος, ειμαι εθνικη Ελλαδος. Εσυ δεν πιστευεις οτι οι Βασιλοπουλος και Μπορουσης μπορουν να βοηθησουν μετα απο μια τοσο εξαιρετικη χρονια και για τους δυο; Οπως και ο Πελεκανος που μετα απο εξαιρετικες εμφανισεις πηρε μεταγραφη στην Ρεαλ. Δεν μπορει να βοηθησει ο Πελεκανος; Ειναι παιχταραδες αλλα δεν τους εμπιστευεται ο coach, ενω αυτοι που εμπιστευεται κανουν 800 λαθη. Δεν λεω οτι αυτοι που εμπιστευεται ειναι χειροτεροι απο αυτους, αλλα δειχνουν εκτος φορμας.

greek tv είπε...

Μωρέ συμφωνώ κ εγώ τους γουστάρω κ τους 2, αλλά είναι σαν να πεις στον Ρεχάγκελ να πάρει τον Στολτίδη...