Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

The mist (movie)

Φαντάσου τον εαυτό σου εγκλωβισμένο μέσα σε ένα σουπερμάρκετ μαζί με άλλα 100 άτομα.Η αιτία που δεν μπορείς να βγεις έξω είναι η ομίχλη που δε λέει να φύγει με τίποτα...

Στο μεταξύ πλάσματα από άλλο παράλληλο σύμπαν απελευθερώνονται κατόπιν βλακείας επιστημόνων που έκαναν πειράματα για στρατιωτικούς σκοπούς. Ένα από τα πιο βλακώδη σενάρια που θα μπορούσε να σκεφτεί άνθρωπος κι όμως μέχρι και ταινία το έκαναν.

"Ψυχολογικό θρίλερ φοβερό..." μου είπαν. Δεν είχαν άδικο: Η ταινία μου προκάλεσε ένα ψυχολογικό...τα νεύρα μου έγιναν τσατάλια. Πολλές φορές σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω από την αίθουσα χωρίς να με νοιάζει η συνέχεια του "θρίλερ". Είπα να κοιμηθώ αλλά ούτε αυτό έπιασε. Μια σκηνή από όλη την ταινία αξίζει κι αυτή είναι ξεχυλωμένη όσο δεν πάει. Είναι κρίμα που βγαίνουν ακόμη τέτοιες μπούρδες και πλασάρονται ως πρώτου μεγέθους ταινίες.

Tο τρέιλερ της ταινίας από το youtube

2 σχόλια:

Myniak είπε...

Εκανα το λαθος να παω στο κινηματογραφο και να το δω. Παπαρια. Λαμακια σκετη. Δεν ειχα διαβασει κριτικες απλα ειχα δει βαθμολογια στο imdb αρκετα υψηλη(αν δεν κανω λαθος 7.9). Εμενα μου αρεσε λιγακι το τελος. Αλλα ενταξει δεν αξιζε ουτε τα λεφτα ουτε τον χρονο που διεθεσα. Τελικα ειδα στο imdb οτι αρκετοι μαλλον πουλημενοι εβαζαν 10αρια και αλλοι δυσαρεστημενοι(που ελεγες τους αλλους πουλημενους) εβαζαν ασακια. Αυτο επρεπε να το κοιταξω πιο καλα. Δεν πειραζει τουλαχιστον τα νατσος δεν ηταν ασχημα. Η κοκα κολα ειχε πολλα παγακια και το παιδι στο κυλικειο λιγο μαλακισμενο(ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΩ). Αυτα. Ε στην ταινια βαζω 39%.

Ανώνυμος είπε...

o espe pou einai reeeee?