Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

UEFA CUP - 5 ΑΓΩΝΕΣ, 5 ΗΤΤΕΣ

Πανιώνιος-Μπορντό 2-3
Ο Πανιώνιος ήταν καλός. Προηγήθηκε γρήγορα 2-0 και ήταν κουλ. Όλοι μας πιστεύαμε ότι την νίκη την είχε στο τσεπάκι και ότι είχε ήδη προκριθεί. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελιχθήκαν έτσι. Ο Πανιώνιος παρόλο που κέρδιζε έπαιζε πολύ ανοιχτά. Έτσι η Μπορντό μείωσε 39ο λεπτό. Παρόλα αυτά πάλι όλοι πιστεύαμε πως δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος συνέχιζε να πιέζει, έκανε ευκαιρίες αλλά η Μπορντό κατάφερε στο 75 να ισοφαρίσει και να μας παγώσει. Σαν να μην έφτανε αυτό ηρθε και το 3ο γκολ στο 87 και τότε είναι που τα παίξαμε. Προσωπική γνώμη, στο 2-0 ακόμα και στο 2-1 έπρεπε να προσέξει περισσότερο την άμυνα του ο Πανιώνιος. Σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα και άξιζε την πρόκριση.

Μπάγερν Μον.-Άρης 6-0
Ο Άρης ξεκίνησε αρκετά καλά. Είχε και μια καλή ευκαιρία με τον Ιβιτς οπού λίγο τον καταραστήκαμε που δεν έβαλε το γκολ, αλλά με χαμόγελο γιατί ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε ένα τεράστιο αντίπαλο. Δυστυχώς το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε. Όχι δεν είμαι υπερβολικός. Εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Έβαλε και το πρώτο γκολ η Μπαγερν και οι ελπίδες τελείωσαν. Μετά έβαλε αλλά πέντε και μείναμε απογοητευμένοι και με ένα περίεργο κούρεμα(μιας και είχαμε ξεριζώσει τα μαλλιά μας). Ο Χαλκιάς ήταν κακός, πράγμα που με κάνει να ανησυχώ για την Εθνική.

Λάρισα-Νυρεμβέργη 1-3
Η Λάρισα είχε ήδη αποκλειστεί και έτσι δεν είχε κανένα κίνητρο. Παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς και έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Πάνω που όλα έδειχναν καλά, στο 45ο λεπτό η Νυρεμβέργη βάζει το γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην Νυρεμβέργη η οποία έβαλε ακόμα δυο γκολ, ένα εκ των οποίων ο Χαριστεας.

Ατλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 2-1
Ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλός στην αρχή. Πραγματικά με εντυπωσίασε. Έπαιξε καλά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Σαλπιγγιδη. Μέχρι το γκολ της ισοφάρισης έλεγχε απόλυτα τον αγώνα παίζοντας αρκετά καλή άμυνα και αναπτύχθηκε πολύ καλά. Παρόλα αυτά έφαγε το γκολ στο 76. Εκεί πιστεύω πως έκανε το λάθος του ο ΠΑΟ. Κλείστηκε στην άμυνα του. Ακόμα και όταν η Ατλέτικο έμεινε με 10 παίχτες, οι παίχτες του ΠΑΟ συνέχιζαν να παίζουν αμυντικά. Έτσι ήρθε στο 94ο λεπτό το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο. Τι να πω. Βλακεία.

Α.Ε.Κ.-Βιγιαρεάλ 1-2
Η ομάδα που με απογοήτευσε περισσότερο από όλες τις άλλες ήταν η ΑΕΚ(μετά τον Άρη). Δεν ξερώ η φετινή ΑΕΚ μου φαίνεται υπερβολικά μετριότατη. Μετριότατη ήταν και σε αυτό το αγώνα. Κακή επιθετική λειτουργία, άμυνα που έμπαζε. Ένας Ριβαλντο δεν φέρνει την άνοιξη. Δεν την έφερε και χθες παρόλο το υπέροχο γκολ που έβαλε. Εγώ έχω απογοητευθεί από την ΑΕΚ. Παλιότερα λέγαμε ότι η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Φέτος έφερε και τον Αρουαμπαρενα και τον Ριβαλντο οπότε υποθέταμε ότι θα παίζει ακόμα καλύτερη. Μπαααα. Δεν βλέπω να έχει και καλούς παίχτες. Όλοι είναι μετριότατοι. Ίσως φταίει και το rotation. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Τεσπα. Πολλά είπαμε

Σχόλιο: Τι πιστεύετε για τον Φερερ; Εγώ πίστευα πως είναι καλός αλλά τελευταία έχω αλλάξει την γνώμη μου. Δεν νομίζω να μπορεί να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως πρέπει να φύγει. Λίγο δύσκολο όμως. Δεν βλέπω ο Νικολαιδης να τον διώχνει. Ίσως αν φάει καμία πεντάρα από Ολυμπιακό ή ΠΑΟ. Αυτό ελπίζω τώρα. Εσείς τι πιστεύετε;

1 σχόλιο:

rafeio.gr είπε...

ΕΥΡΩ ΠΕΟΙ ...
κριμα και ειδικα για τον Πανιώνιο γιατί το πάλεψε στην αρχη.

Α ρε....να δουμε τι θα κανουν οι ελληνικες ομαδες στην συνέχεια...