Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

UEFA CUP

Παναθηναϊκός - Λοκ Μόσχας 2-0
Ωραίο ματσάκι. Να πω την αλήθεια, περίμενα περισσότερα από την Λοκομοτιβ. Όχι ότι ήταν κακή, αλλά η άμυνα της ήταν για τα μπάζα. Ο ΠΑΟ με πολύ καλή άμυνα δεν ανησύχησε καθόλου, ενώ είχε πολλές ευκαιρίες για να βάλει και πιο νωρίς γκολ. Ο Σαλπιγγίδης ήταν πολύ καλός και φυσικά ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα μιας και μπήκε στο 64 και μέσα σε ένα δεκάλεπτο έβαλε δυο γκολ. Ο ΠΑΟ έφτασε τους 9 βαθμούς και είναι μόνος πρώτος. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Ατλέτικο όπου θέλει τουλάχιστον μια ισοπαλία για να βγει πρώτος.

Μλάντα Μπόλεσλαβ-Α.Ε.Κ. 0-1
Το ματς δεν ήταν καλό. Το πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολύ λίγες ευκαιρίες με την ΑΕΚ να έχει χαμηλή απόδοση, αλλά παρόλα αυτά μπορούμε να πούμε πως ήλεγχε τον αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και κατάφερε να σκοράρει νωρίς με τον Ενσαλιβα. Το υπόλοιπο ματς μέχρι και το τελευταιο δεκαλεπτο δεν είχε πολλές φάσεις. Μετά οι παίχτες της ΑΕΚ φάνηκαν κουρασμένοι με συνέπεια η Μλαντα να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να αποκλειστεί η ΑΕΚ γιατί θα πρέπει να χάσει από την Βιγιαρεαλ και η Μλαντα να νικήσει μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα.

Άσχετο: Καλά αυτοί οι Βραζιλιάνοι έχουν οχτακόσια ονόματα. Τον Εντσον της ΑΕΚ, συνήθως τον φωνάζουν Εντσον Ραμος, χθες ο σχολιαστής τον έλεγε Εντσον Ραντινιο, ενώ η φανέλα του γράφει απλά Σιλβα. Mmmm, reaaaalyyyy?? Μου θυμίζει τον φιλο μου “Πακο Ελμαντες Λομανια Ολιβειρα Πιζαριτο Ιμαν Διον Αντρεους ”, ή όπως τον φωνάζουμε εμείς Πελοπίδα.

3 σχόλια:

rafeio.gr είπε...

To σχολιο σου περι ΠΕΛΟΠΙΔΑ....ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Χαχαχαχαχα

avakas είπε...

Για τον μαντούκα δεν αναφέρεις τίποτα ε; Με το που μπηκε, τσουυυπ, σεντρουλα, τα εχει αυτα ρε αυτος...

Για τον Έντσον, λέγεται Edson Ramos Silva ( αυτοι κρατανε και ονομα πατερα και μανας μου φαινετε, για αυτο εχουν μεγαλα ονοματα) οποτε...κάπως τον φωνάζει ο καθένας...

espeRanGa είπε...

Pelopidas para siempre!