Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Superleague 2007-2008

Μένουν 4 αγωνιστικές και σχεδόν όλες οι ομάδες μάχονται για κάτι.
Πρώτα από όλα είναι αυτοί που πολεμάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει τον πρώτο λόγο. Μετά από την ισοπαλία του ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά 4 βαθμούς από τον δεύτερο, και πέντε βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ. Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα για τις άλλες δυο ομάδες, έχουν ακόμα πιθανότητα να πάρουν το πρωτάθλημα μιας και ο Ολυμπιακός έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ΑΕΚ(εκτός), Λάρισα(εντός), Ξάνθη(εκτός), Ηρακλή(εντός). Πιστεύω πως αν την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νικήσει την ΑΕΚ τότε θα βγει σίγουρα πρωταθλητής. Ο ΠΑΟ εχει πολύ κακή ψυχολογία μετά τα δυο πολύ κακά αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να νικήσει τους επόμενους αγώνες. Η ΑΕΚ είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Η επιλογή του Κωστένογλου δεν ξέρω τελικά αν ήταν καλή επειδή οι παίχτες δεν τον σέβονται καθόλου. Μετά τον Ριβάλντο και ο Μπλάνκο έκανε μούτρα όταν αντικαταστάθηκε. Η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ με την Καλαμαριά δεν ήταν καλή και δεν άξιζε την νίκη. Θα συμφωνήσω με τον Νικολαΐδη και θα πω πως αυτός είναι υπεύθυνος για τα χάλια της ομάδας.
Στην συνέχεια έχουμε αυτούς που προσπαθούν να πάρουν την τέταρτη και πέμπτη θέση έτσι ώστε να πάνε στον όμιλο που θα φτιαχτεί μετά το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι πολύ κοντά στο να πάρει την τέταρτη θέση, ενώ για την πέμπτη πολεμούν Πανιώνιος(38), Αστέρας(38), Λάρισα(36), Ξάνθη(36). Και οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν με ένα από τους μεγάλους και δεν θα συγκρουστούν μεταξύ τους τις επόμενες αγωνιστικές. Πολύ δύσκολη πρόβλεψη αλλά πιστεύω πως τελικά ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πάρει την πέμπτη θέση.
Στην συνέχεια έχουμε τέσσερις ομάδες που δεν έχουν κανένα στόχο αυτήν την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ με 32 βαθμούς είναι λίγο μακριά από την πέμπτη θέση αλλά μάλλον θα προσπαθήσει ακόμα. ΟΦΗ, Ατρόμητος και Ηρακλής είναι πολύ μακριά από την πέμπτη θέση και δεν πρόκειται να πέσουν κατηγορία όποτε απλά θέλουν να κάνουν καλές εμφανίσεις.
Τέλος, έχουμε την μάχη του υποβιβασμού. Ο Εργοτέλης τα τελευταία παιχνίδια πήρε πολύτιμους βαθμούς και φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά στο να σωθεί. Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό που παίζουν μεταξύ τος και πιστεύω πως όποιος από τους δυο κερδίσει, κατά 80% θα έχει κερδίσει και την παραμονή. Η Βέροια έχει δύσκολο έργο, και νομίζω πως είναι φαβορί για τον υποβιβασμό. Όπως και η Καλαμαριά. Δεν νομίζω πως η Καλαμαριά αντέχει άλλο. Είναι σίγουρα η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος(όχι μόνο ότι έγινε με τον Ολυμπιακό αλλά και λόγω των κακών διαιτησιών). Είναι πέντε βαθμούς μακριά από την 13η θέση και πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

1 σχόλιο:

greek tv είπε...

U' v got a προσκληση για παιγνίδι!

check: http://greek-tv.blogspot.com/2008/03/blog-o.html

Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!
Αμα πείσετε κ τον espe να ποστάρει, θα δακρύσω...