Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Τελικά είμαστε Πωπόφαρδοι !!!

Δηλαδή τι να πω. Είμαστε άθλιοι. Ιδιαιτέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν αθλιότατοι. Δηλαδή δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάσα. Ήμαρτον!!! Τόσο χάλια πια;;;;; Ήμασταν υπερβολικά κατώτεροι από την Μολδαβία στο δεύτερο ημίχρονο και αν οι Μολδαβοί ήταν καλύτεροι στην επίθεση θα μας είχαν κάνει φοβερή ζημιά.

Το θετικό φυσικά είναι ότι είμαστε πωπόφαρδοι και καταφέραμε στο 90+ να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πρώτοι με 5 βαθμούς διαφορά από τους δευτέρους, με την Τουρκία όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Φυσικά μετά από τέτοια εμφάνιση, δεν μπορούμε να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτό με την Μολδαβία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε Νορβηγία εκτός, Βοσνία εντός, Τουρκία εκτός, Μάλτα εντός και Ουγγαρία εκτός. Εντάξει το επόμενο παιχνίδι είναι τον Σεπτέμβριο οπότε έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστούμε με διαφορετικό πρόσωπο.

Στα συν του αγώνα, οι εκπληκτικοί φίλαθλοι. Μακάρι να γίνουν όλοι οι αγώνες εκεί.
Βαθμολογια
1 ΕΛΛΑΔΑ 18
2 ΤΟΥΡΚΙΑ 13
3 ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓ 13
4 ΝΟΡΒΗΓΙΑ 13
5 ΟΥΓΓΑΡΙΑ 6
6 ΜΑΛΤΑ 4
7 ΜΟΛΔΑΒΙΑ 2

1 σχόλιο:

rafeio.gr είπε...

Παντως ακομη κι οταν δεν παιζουν μπαλα εχουν βρει ενα τροπο ννα μας κανουν να βλεπουμε μεχρι το τελος τα παιχνιδια τους οι παιχτες της εθνικης. ελπιζω να βρουμε καπως το καλο μας εαυτο στα επομενα ματς ,χωρις βεβαια να περιμενουμε τιποτα αποδοσεις euro