Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Λάτσιο-Ολυμπιακός 1-2

Να που ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει και δεύτερη εκτός έδρας νίκη και έτσι παύει να είναι πλέον το ανέκδοτο του Champions League(προς το παρόν τουλάχιστον). Ας δούμε λοιπόν τι έγινε στο αγώνα με τους Λατσιαλι.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε δυο ομάδες ψιλοφοβισμένες που κύριο μέλημα τους ήταν να παίξουν καλή άμυνα και να φεύγουν σε αντεπιθέσεις. Το θέμα είναι ότι όταν και οι δυο το κάνουν αυτό, το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό. Στα πρώτα 30 λεπτά το ματς ήταν ανούσιο, καταστροφικό, χωρίς καμία καλή ευκαιρία. Μετά ήρθε το γκολ της Λατσιο και ψιλοξυπνήσαμε. Βρίσαμε λιγάκι τον διαιτητή και τον βοηθό και τουλάχιστον νιώσαμε λιγάκι ζωντανοί. Μετά από 5 λεπτά ήρθε και το γκολ του Γκαλέτι και χαρήκαμε. Η συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν πάλι χάλια με τις δυο ομάδες να κοιτάνε την άμυνα έτσι ώστε να μην φάνε πάλι γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια Λάτσιο να απειλεί σε αρκετές περιπτώσεις λόγω κυρίως τον αμυντικών προβλημάτων του Ολυμπιακού. Στο 57 έγινε η αλλαγή που όλοι περιμέναμε. Ο πολύ κακός Λουα-Λουα, που όπως έχουμε όλοι καταλάβει δεν μπορεί να παίξει σέντερ-φορ, αντικαταστάθηκε από τον Κοβασεβιτς. Έτσι σε μια αντεπίθεση ο Κοβασεβιτς έπειτα από πασά του Τζολε κατάφερε να κάνει το 2-1. Πλέον ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι, αλλά το ότι κλείστηκε στην άμυνα, μας έκανε να έχουμε αγωνία μέχρι τέλος για να μην γίνει ότι έγινε στην Αθήνα.

Ευτυχώς, ο Ολυμπιακός νίκησε. Δυστυχώς όμως νίκησε και η Βρεντερ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να χάσει στο Καραϊσκάκη για να προκριθεί. Το φοβάμαι το ματς να πω την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει καιρό να κερδίσει στην έδρα του, και οι Γερμανοί είναι πάντα Γερμανοί. Οπότε περιμένουν να δούμε τι θα δούμε.

3 σχόλια:

avakas είπε...

κοιτα να δεις με τοσο καλή πορεία και πάλι να (κινδυνεύει) να αποκλειστεί! μαλακία ε;
τώρα που το σκέφτομαι βέβαια,καμιά 10αριά βαθμούς θες για να περάσεις στην επόμενη φάση.
χμμμ... και για winger τον φοβαμαι τον Λούαx2

Myniak είπε...

Ε ειναι ψιλολαμακια να αποκλειστει. Απο οτι θυμαμαι, μια φορα ο Ολυμπιακος ειχε αποκλειστει ενω ειχε μαζεψει 10 βαθμους. Απο την αλλη ο ΠΑΟ μια φορα ειχε περασει με 5 βαθμους. Χεχε.

Οσο για τον Λουαx2 νομιζω πως απο τα πλαγια μπορει να παιξει καλυτερα απο οτι μονος του στην επιθεση. Ισως σαν δευτερος επιθετικος λιγο πιο πισω απο τον Κοβασεβιτς, αλλα μονος του μπροστα δυστυχως δεν κανει πολλα πραγματα. Πιστευω πως στο ματς με την Βρεντερ θα τον δουμε αριστερα στην θεση του Τζολε και θα δουμε πως θα τα παει...

rafeio.gr είπε...

Παντως ήταν ενα ακομη παιχνιδι που με εκνευρισε. ειδικα μεχρι το πρωτο μισαωρο.
ευτυχως τα πραγματα κυλισαν καλα.
ελπιζω σε νικη ή ισοπαλια στο τελευταιο ματς γιατι αλλιως παλι κραξιμο θα φαμε