Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

8η Αγωνιστική Superleague

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-0
Να που ο Αστέρας, μετά τον ΠΑΟ, κέρδισε και τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός. Η κούραση και οι απουσίες των παιχτών ήταν εμφανής για τους ερυθρολεύκους οι οποίοι δεν δείχνουν να μπορούν να ανταποκριθούν ταυτόχρονα σε Champions league και πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Αστέρας ήταν πολύ φρέσκος, έτρεχε, πρέσαρε συνεχώς και δείχνει πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία φαίνεται ότι θα αποφύγει με άνεση τον υποβιβασμό.

Βέροια-Απ. Καλαμαριάς 0-2
Ο Απόλλωνας έχει χάσει αρκετούς βαθμούς φέτος(ιδιαιτέρα στην έδρα του) και χρειαζόταν πάρα πολύ την νίκη. Σε έναν βαρετό αγώνα με πολύ λίγες φάσεις, και για τις δυο ομάδες, η Καλαμαριά κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις της και κέρδισε τον αγώνα. Η Βέροια είναι φαβορί για υποβιβασμό, από την στιγμή που χάνει αγώνες μέσα στην έδρα της από ισαξίους αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους.

Ο.Φ.Η.-Λεβαδειακός 1-2
Ο ΟΦΗ από την αρχή της περιόδου δείχνει να έχει αμυντικά προβλήματα. Αυτό φάνηκε και σε αυτό το ματς. Παρόλο που ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί, ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να πάρει το ματς. Ο Λεβαδειακός δείχνει δυνατός, ενώ ο ΟΦΗ έχει αρκετά προβλήματα και αν δεν γίνει κάτι θα έχει πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Πανιώνιος-Ξάνθη 3-2
Στο ματς της Νέας Σμύρνης έγινε ματσάρα. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι είναι ομαδάρα και κατάφερε να γυρίσει μέσα σε 10 λεπτά. Παρόλο που ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες, η Ξάνθη ήταν αυτή που κατάφερε να βάλει τα γκολ και να προηγηθεί με 2-0 στο 53ο λεπτό με τον Ραντζίνσκι να πετυχαίνει τα γκολ. Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος έβαλε την μηχανή μπρος και έβαλε τρία γκολάκια μέχρι το 64. Από εκεί και πέρα, πίεσε η Ξάνθη αλλά δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοφάρισης.

Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 1-0
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την νίκη στο 87ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ πίεζε σε όλο τον αγώνα αλλά ο Εργοτέλης είχε στηθεί πάρα πολύ καλά, ενώ έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βελτιώνεται αρκετά, ενώ ο Εργοτέλης παρόλο που έχει κάνει μερικά καλά ματσάκια, βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας.

Ατρόμητος-Άρης 1-2
Να που ο Άρης συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία και βρίσκεται στην τρίτη θέση μένοντας αήττητος. Πριν την αποβολή του Γκαρσια το ματς ήταν ισορροπημένο και το σκορ ήταν 1-1. Μετά την αποβολή ο Ατρόμητος πίεσε πάρα πολύ αλλά ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα πίεσε περισσότερο ο Ατρόμητος αλλά τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχε ο Άρης που δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ. Ο Άρης τελείωσε το ματς με 9 παίχτες, ενώ ο Ατρόμητος με 10.

Ηρακλής-Λάρισα 1-1
Η Λάρισα άξιζε περισσότερα αλλά δυστυχώς πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι στο 52’. Η Λάρισα πίεσε ακόμα περισσότερο και τελικά κατάφερε στο 81’ να ισοφαρίσει. Κουτσά στραβά, ο Ηρακλής παίρνει βαθμούς, ενώ η Λάρισα συνεχώς δείχνει πόσο άτυχη είναι.

Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. 2-1
Να σας πω την αλήθεια, η ΑΕΚ δεν μου γεμίζει το μάτι. Όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά. Δεν έχω δει να κάνει κανένα καλό ματς. Είναι υπερβολικά μέτρια. Ο ΠΑΟ δεν είναι τόσο κακός όπως πίστευα, σίγουρα μου αρέσει περισσότερο από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟ, σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από 3 φορές την μπάλα και έτσι δικαίως ο ΠΑΟ έφυγε με 2-1 στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για να ισοφαρίσει, ήρθε η αποβολή και του Σεριτς αλλά μετά την αποβολή του Δέλλα το ματς ισορρόπησε. Ο ΠΑΟ είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ερώτηση Προς Όλους:
Σε ποιους αρέσει ο Μαντούκα; Ρε παιδιά τι μαλακισμένο είναι αυτό. Γιατί τον έχει η ΑΕΚ και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τον βάζει ο Φερέρ. Έχει άλλους 3 τουλάχιστον παίχτες που μπορούν να παίξουν στην δεξιά πλευρά του κέντρο(Παππά, Μανού, Ράμος) καλύτερα από αυτόν. Δεν μπορώ να καταλάβω…

2 σχόλια:

fresco είπε...

τι να σου πω, δεν τον έχω παρακολουθήσει και τόσο πολύ...

μπορεί ο Φερέρ να είναι της άποψης ότι ένα "παλτό" που το έχεις αγοράσει ακριβά, θα το φοράς θες δεν θες...

avakas είπε...

δεν πιανει παντα αποδοση ο μαντουκα αλλα ειναι δημιουργικος, δεν ειναι απλως "τρεχω και πλαγιοκοπω".αμα τον δεις σκαει κατι ντριπλες που δεν κανει κατι ιδιαιτερο αλλα οι αντιπαλοι μπερδευονται. ο παπας σιγουρα μπορει να παιξει εκει αλλα οχι και ο ραμος ρε!! αυτος αμυνα παιζει...
οσο για την ΑΕΚ και εμενα μετρια μου φαινεται, αλλα σε ένα ντερμπι εξισωνοντai οι ομαδες και αλληλοεξουδετερωνονται, δυσκολο να παιξουν μεγαλη μπαλα...
η ΑΕΚ, και ας μην μπορει, προσπαθει να παιξει με πασες...
o ΠΑΟ απο την αλλη πεταει τη μπαλα μπροστα και οτι γινει...ισως ειναι καλυτερο αυτο αν θες να νικας...