Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Πέθανε ο Heath Ledger(1979-2008)!!!

Στις 22 Ιανουαρίου 2008 πέθανε ο Heath Ledger σε ηλικία μόλις 28 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε νεκρός την Τρίτη στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Από ότι λένε πρόκειται για ατύχημα και όχι αυτοκτονία.

Ο αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός είχε γίνει γνωστός με τις ταινίες The Patriot, A Knight's Tale, Monster's Ball και Ned Kelly. Το 2006 προτάθηκε για Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου για την ταινία Brokeback Mountain, ενώ είχε παίξει και έναν από τους αδερφούς Γκριμ στο The Brothers Grimm. Το 2006 είχε πρωταγωνιστήσει στην δραματική ταινία Candy. To 2007 έκανε έναν από τους Bob Dylan στην ταινία I'm Not There. Πριν το θάνατο του ολοκλήρωσαν και τα γυρίσματα του καινούργιου Batman το The Dark Knight στο οποίο υποδυόταν τον Τζόκερ, ενώ δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το The Imaginarium of Doctor Parnassus του Terry Gilliam.

Ο Heath Ledger είχε μια κόρη τριών ετών την οποία ειχε αποκτήσει με την συμπρωταγωνίστρια του στο Brokeback Mountain, Michelle Williams. Πραγματικα κρίμα γιατί ήταν πολύ συμπαθής.

3 σχόλια:

avakas είπε...

είδες όμως που καταλήγουν ;;
λεφτά, δόξα, τέχνη και πάλι νιώθεις ένα κενό και παίρνεις τα χαπάκια σου... γάμησε τα...
βλέπεις τι γίνεται ωρα και με Θέμο και τα λοιπά, καλύτερα μάλλον να κάτσεις σπιτάκι σου, με την οικογένεια, τα λίγα λεφτά...
χμμ...

rafeio.gr είπε...

ipnotika xapia h.....narkwtika sto full?

fresco είπε...

υπνωτικά από ότι λένε Mitsinio...

αλλά από εκεί ξεκινάνε όλοι...ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούνε να διαχειριστούνε την υπόθεση "διασημότητα"...

κρίμα ο άνθρωπος...κρίμα...