Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

CHAMPIONS LEAGUE AND UEFA CUP

Μόνο χαρές είχαμε και αυτήν την βδομάδα στην Ευρώπη παρόλο που κάναμε μόλις δυο νίκες σε έξι αγώνες.

Την αρχή την έκανε ο Ολυμπιακός που πραγματικά έπαιξε πολύ καλή μπάλα ιδιαιτέρα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε επιτελούς να κερδίσει εκτός έδρας και να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα. Έπειτα, ο ΠΑΟ που έκανε επίσης το καλύτερο φετινό του ματς νίκησε εύκολα, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πραγματικά άδειο γήπεδο του.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πάρει την νίκη αλλά τελικά έχασε από το αυτογκολ του Κουμουρτζι. Παρά την ήττα κατάφερε να προκριθεί. Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν. Μπορεί το χορτάρι να ήταν τεχνητό αλλά κανείς δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση. Πάλι καλά που η Σαλτσουμπουργκ δεν κατάφερε να βάλει και άλλα γκολ. Η Λάρισα κατάφερε να βάλει το γκολ που ήθελε και έτσι δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της Μπλακμπερν. Έπαιξε αρκετά έξυπνα και κατάφερε να κρατήσει το σκορ αρκετά χαμηλά και να προκριθεί. Ο Άρης που είχε και το πιο δύσκολο έργο ήθελε επίσης να βάλει ένα γκολ το οποίο θα του έδινε περισσότερες ελπίδες για πρόκριση. Στην αρχή μπήκε φοβισμένα αλλά κατάφερε να ισορροπήσει το ματς. Παρόλο που έφαγε γκολ συνέχισε την προσπάθεια του και κατάφερε να σκοράρει. Η Σαραγόσα πίεσε και έβαλε και άλλο γκολ αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Έτσι έχουμε 5 ομάδες στο κύπελλο UEFA. Το κακό είναι ότι δεν μαζέψαμε πολλούς βαθμούς αλλά ελπίζουμε να πάρουμε στην συνεχεία. Άντε καλή συνεχεία στις ομάδες μας.

3 σχόλια:

rafeio.gr είπε...

Στο οτι "δε μαζεψαμε βαθμους" εισαι λαθος.
Μπορει να εχασαν οι περισσοτερες ομαδες αλλα μην ξεχνας οτι με την προκριση τους εξασφαλισαν αρκετα παιχνιδια στο Ουεφα.
Εχουμε και λέμε:
5ομάδες σε ομίλους
20 παιχνιδια μινιμουμ
= "κάποιοι" βαθμοι παραπανω,
δεν μπορει....
Περιμενα εκτενεστερο σχολιασμο παντως...
Απογοητεύτικα

Myniak είπε...

Μα δεν μαζεψαμε αρκετους βαθμους και φαινεται και στην βαθμολογια της Uefa που δειχνει οτι πεσαμε μια θεση.
Φυσικα θα παρουμε αρκετους βαθμους στο μελλον αλλα εγω μιλησα για το σημερα, και οι 4 ηττες δεν μας εδωσαν πολλους βαθμους.

rafeio.gr είπε...

Ειναι μεν η Ελβετια(21.475) μπροστα απο την Ελλαδα(21.331) και ακολουθει η Νορβηγια(21.025).
Μονο που η νορβηγια εχει δύο εκπροσωπους, στο ουεφα την Brann και στο CL την Rosenborg.
Οι Ελβετοι εκπροσωπουνται απο τις Basel 1893,Zürich που παιζουν και οι δυο Ουεφα.
Αυτο που προβλεπω λοιπον είναι τουλαχιστον η Νορβηγια να μην μας περασει στην βαθμολογια...
Ελπιζω να καταφερουμε να περασουμε και την Ελβετια και να ανεβουμε ακομη παραπανω.